Varmeinstallation

Få råd og vejledning til dine varmeinstallationer

I dagens Danmark anvendes flere forskellige opvarmningsformer og varmekilder til private boliger, arbejdspladser og industri. Fjernvarme, naturgas eller biobrændsel – det kan virke uoverskueligt for den almene dansker at vide, hvad man med fordel bør vælge af VVS-tekniske varmeinstallationer til ejendommen. Søger du den rette varmeløsning, viden og faglighed, er du landet det rette sted. Hos VVS Svendborg har vi autoriserede VVS-installatører, fagmænd og samarbejdspartnere, der er eksperter på området – med praktisk og faglig forståelse for alt i VVS og varmeteknik.

Du får fuld service, gode råd og vejledning til din beslutning om valg af varmekilde og -installation. Ikke alle har samme viden inden for VVS-teknik og varmeinstallationer, hvorfor det kan være svært at vide, hvilken VVS-løsning du skal vælge. Er du i tvivl om hvorvidt din ejendom kan blive opvarmet på anden vis, får du hos VVS Svendborg et VVS-tjek af vores fagfolk. Med vores autoriserede VVS-installatør finder vi sammen ud af hvilken varmeløsning, der passer både ejendommen tilstand samt dit ønske og behov bedst muligt.

Hos VVS Svendborg hjælper vi dig med alt fra opsætning af ny radiator med dertilhørende skjuler, indlægning af gulvvarme og installation af varmepumper, jordvarme eller solvarmeanlæg. Med vores brede erfaring og viden er vi Svendborgs lokale eksperter på VVS-området, og vi står altid til rådighed for at hjælpe dig. Vi gør vores ypperste for at yde den kvalitetssikker VVS-service hos VVS Svendborg og vi lytter gerne til dine spørgsmål og ønsker.

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

vvs svendborg - varme radiator termostat hånd

Passer radiatoren ind i dit hjem?

Er du bolig- eller ejendomsejer af et byggeri, der forsynes fjernvarme og hvor radiator er din primære varmekilde? Hos VVS Svendborg servicerer og installerer vi teknik ifm. radiatorer – fra udskiftning af termostat til ny radiator. Radiatorer findes i forskellige udformninger og udseender, hvilket gør tilpasningen i hjemmet nemmere. Vi tilser, servicerer og monterer din radiator, og yder den nødvendige VVS-teknik, der skal til for at sikre en optimal varmefordeling i hvert enkelte rum. Vi skal dog bare bruge din hjælp til valg af udseende af radiatoren. Har du allerede en radiator installeret, men ønsker den mere diskret varmekilde, tilbyder vi også radiatorskjulere eller helt andre varmekilder og -løsninger.

Opgrader fra radiator til gulvvarme

Står du med dilemmaet om valg mellem gulvvarme eller varmepumpe? Hos VVS Svendborg er vores fagmænd up-to-date med alt om disse varmeinstallation, og hvilken der passer bedst til din ejendom. Er dit ønske at udskifte den gamle radiator, får du med gulvvarme en jævn varmefordeling i rummet, der samtidigt er yderst energivenlig. Dette er en effektiv løsning for både indeklima og hjemmets udseende, da dine radiatorer ikke vil være blikfang længere.

Kontakt VVS Svendborg for en uforpligtende samtale om alt inden for VVS- og varmeteknik. Vores installatører og fagmænd står klar til at hjælpe og servicere dig.

vvs svendborg - varme gulvvarme varmeslanger
vvs svendborg - varme luft-til-luft varmepumpe

Luft-til-luft eller luft-til-vand varmepumpe, hvad bør du vælge?

Varmepumpen, som oftest monteres på boligens ydre, er en varmeløsning, som kan installeres i næsten alle hensende. Der er forskellige typer af varmepumper, og man oftest anvendes enten en luft-til-vand eller en luft-til-luft varmepumpe. 

Luft-til-vand varmepumpen omdanner den varme luft udefra til varme indendørs. Det smarte ved denne varmepumpe er, at hvis du allerede har gulvvarme, kan den omdannede varme udefra, anvendes til gulvvarmen. I forhold til luft-til-luft vandpumpen fungerer denne på samme måde – dog leverer den ikke varmen gennem gulvarmen, men i stedet leverer den varmen gennem en blæser, som monteres i bygningens indre. Det smarte ved luft-til-luft vandpumpen er varmegenvinding. Vandpumpen er tilsluttet et udsugningsanlæg med en varmeveksler, der genbruger varmen fra luften, der er blæses ud af boligen, og derved genbruger varmeenergien i den udsugede luft, ved at sende den ind i boligen igen.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige VVS-services her...

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud