Nyt badeværelse

Alt til badeværelset - fra udskiftning af armaturer til total renovering

Trænger hverdagsrammen til fornyelse? Det kan være en stor beslutning at iværksætte en renovering af badeværelse eller blot udskiftning af armaturer og sanitetsteknik. Hos VVS Svendborg hjælper vi vores lokale kundekreds trygt på vej i beslutningsprocessen – både af hele badeværelser og vådrum samt enkelte udskiftninger såsom ny vandhane, nyt toilet eller bad. Vores VVS’er og VVS-installatører sikrer dig den bedste løsning, som lever op til dit ønske og passer til eksisterende VVS-teknik og øvrige installationer.

Badeværelset er et rum, hvor der er rig mulighed for at tilpasse og forme det, som du lyster. Ud over inventaret, er det vigtigt at være opmærksom på at vand- og varmeinstallationerne er udført hensigtsmæssigt. Med fagfolk og VVS’ere fra VVS Svendborgs kan du være sikker på, at alle regler og reglementer bliver overholdt, så du er sikret et solidt stykke håndværkerarbejde – alt sammen udført en VVS-specialist.

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

vvs svendborg - badeværelse håndvask

Armaturer og sanitet – hvad skal jeg vælge?

Armatur og sanitet er af stor betydning, hvad angår badeværelset. Din stil og hvad du synes om er meget individuelt og kan derfor være svært at udvælge. Samtidig kan brugeroplevelsen og funktionaliteten være vigtigt at omtale, hvis I er flere i boligen, og hvilke behov i ønsker opfyldt – fx at vaskemaskine og tørretumbler er at finde på badeværelset eller at hvide overflader ikke passer ind i en børnefamilie med små børn.

Valget af hårde hvidevarer skal passe til badeværelset og badeværelsets installationer. Med den rette montering og installering fra vores VVS-installatører, skal du ikke bekymre dig om badeværelsets installationer – den tager vi på vores skuldre. Vi ved hvad der kan lade sig gøre, og sammen med dig finder vi den passende løsning.

Udskiftning af bad og toilet

Er en total renovering ikke nødvendig, kan en udskiftning af armaturer og sanitet give nyt liv til badeværelset. Vores specialister hos VVS Svendborg har flere bud på løsningen fx ift. Udskiftning af bad og toilet.

Mulighederne er mange. Er dit nuværende toilet et stående på gulvet, med cisterne som ryg, kan en ny mulighed være et toilet, der er hængende på væggen, hvor cisternen er skjult. Fordele og ulemper er at finde ved begge toiletter. Rengøringen, ved det hængende toilet, er bl.a. nemmere, hvor serviceringen af en cisterne der er fremme, er lettere ved det stående toilet.

Er din bolig af ældre karakter, har du højst sandsynlig et badekar, med tilknyttet brusehoved. Hos VVS Svendborg kan vi både renovere dit badekar til bad, og udskifte dit badekar med et nyt og lækkert – om du ønsker løvefødder eller stort spabad, så hjælper vores VVS-montører dig.

Har du spørgsmål til dit badeværelse – om det er renovering eller blot en opfriskning af hårde hvidevare – kontakt da vores specialister og fagfolk hos VVS Svendborg.

vvs svendborg - badeværelse væghængt toilet
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige VVS-services her...

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud