Vandinstallation

VVS Svendborg leverer vand-installationer og VVS-teknik til hverdagen

For de fleste starter den daglig rutine på badeværelset. Her er armaturer og brusere essentielle VVS-installationer i hverdagen. Den ideelle bruser kræver et stabilt men justerbart vandtryk, der hverken er for hårdt eller for blidt. Udover et godt vandtryk, skal der være behagelig balance mellem koldt og varmt vand. VVS-teknikken skal således kunne veksle mellem trykstyrke og temperatur.

Hos VVS Svendborg servicerer og sikrer vores fagmænd din VVS-teknisk samt dine vandinstallationers forbindelse og funktion. Vi tilser bl.a. forholdet mellem vandtryk og varmebalance, monterer armaturer og sikrer pakninger samt afløbet. Vores VVS’ere leverer altid kvalitetsbevidst service, og vores løsninger overholder både standarder og regler ift. krav om autorisation. Udover vigtigheden af vandinstallationernes funktion, kan korrekt montering også have betydning for dit helbred. Er udførelsen af dine vandinstallationer ikke korrekt, kan det medføre, at der dannes bakterier i dine varmtvandssystemer. Det går i drikkevandet og som løber i hele hustanden. Heldigvis er vores VVS-installatører erfarne og bevidste om sikkerheden. Vi dækker alt inden for vand, vandtryk, varmtvandsbeholdere, vandets kvalitet, forkalkede rør og meget mere.

Har du spørgsmål om dine vandinstallationer til badeværelse, køkken eller bryggers? Kontakt en fagmand hos VVS Svendborg for kvalitetssikker service, gode råd og vejledning.

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

vvs svendborg - vand ventiler teknikrum

Har du hårdt eller blødt vand i hanen?

Løber vandet ikke klart igennem vandhanen? Kommer der ikke vand ud af alle strålerne i brusehovedet? Eller er overfladen på håndvaskarmaturet en misfarvet og hvidt? Forklaringen er kalk. Man skelner mellem to betegnelser for kalkholdig vand – hhv. blødt og hårdt vand. Er vandet hårdt, indeholder det meget kalk. Vores VVS’ere og fagmænd indsigt i vandets kalkmængde i dit område, og samtidigt har vi løsningen på hårdt vand: Vi anbefaler et blødgøringsanlæg. Vores VVS’er monterer og installerer blødgøringsanlæg, så alle hustandens vandinstallationer slipper for forkalkning, hvide overflader og vedligehold. Samtidigt bliver drikkevandet let og kalkfrit.

Blødgøringsanlæg med DVGW-godkendelse

Indeholder dit vand meget kalk, ses det ofte på dit armatur i form af tilstoppede vandudgange. Hos VVS Svendborg anbefaler vi derfor blødgøringsanlæg, både for let vedligehold og let drikkevand. Anlægget kan eksempelvis være et BWT-anlæg, hvor du sikres lækkert silkeblødt vand. Alt efter hvilken ejendomstype du bor i, anbefaler vi den størrelse der passer den eksisterende vand- og VVS-teknik. 

Et BWT-anlæg er DVGW-godkendt, og må derfor anvendes til blødgøring af drikkevandet. Det eneste et BWT-anlæg kræver, er tilslutning til strøm og en afløbsforbindelse. Der findes forskellige typer af anlæg, hvor vores VVS’ere hjælper dig med at udvælge anlægget, der passer bedst til din ejendoms installationer.

vvs svendborg - vand varme fjernvarmeanlæg installation
vvs svendborg - vand varme varmtvandsbeholder

Varmt og koldt vand – få den effektiv varmtvandsbeholder

Hvad er en varmtvandsbeholder? Kort sagt er det en vandtank eller -beholder, som opbevarer og opvarmer ejendommens brugsvand. Størrelsen af varmtvandsbeholderen afhænger af dit forbrug og boligens størrelse. Alt efter hvilken varmekilde du har, kan du få en varmtvandsbeholder, der supplerer dette. Der er forskellige typer af varmtvandsbeholder med en forskellig størrelse af varmtvandsreserven. Jo flere armaturer ejendommen har, jo større er behovet for en stor reserve i beholderen. 

Lad fagmændene hos VVS Svendborg guide dit valg af varmtvandsbeholdere. Så undgår du, at stå uden varmt vand efter kortvarig brug, og samtidigt klarer vores VVS-installatør alt i forbindelse med montering og opkobling. Kontakt os for et uforpligtende VVS-tilbud.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige VVS-services her...

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud